Nieuws

Melderse Examenfuif 2012 op vrijdag 13 juli

Uitgegeven: zaterdag 28 april 2012 om 14:11

Ook in 2012 komt er weer een Melderse Examenfuif. Dus pak allemaal jullie agenda er maar eens bij en blader of scroll naar vrijdag 13 juli en zet er groot neer: Melderse Examenfuif 2012!!

Tot op heden is er over de programmering en entree nog niets bekend. Hoe deze website in de gaten voor nieuwe informatie.

Namens KPJ Melderslo allemaal heel veel succes bij de examens!!


Melderse Examenfuif goed geslaagd. Foto's online

Uitgegeven: zondag 10 juli 2011 om 13:00

De Melderse examenfuif is ook dit jaar weer zeer goed geslaagd. Het was lekker druk (zo goed als uitverkocht) en het weer werkte ook goed mee. The D.Y.P. zorgde ervoor dat de stemming er al snel goed inzat en 30 past 7 zette een strak optreden neer.

Wil je zien of je nog een beetje leuk op de foto staat, kijk snel in het foto album om alle foto's van vrijdag avond terug te zien. Foto's van het opbouwen en afbreken kun je hier ook terug vinden

Verder wil KPJ Melderslo alle vrijwilligers, buurtbewoners en iedereen die op welke manier dan ook meegeholpen heeft hartelijk bedanken. Zonder al deze mensen is het niet mogelijk zo'n feest te organiseren.


Melderse Examenfuif drankbeleid: toch geen toèt beer voor een duppie

Uitgegeven: woensdag 29 juni 2011 om 19:45

Goed nieuws over het drankbeleid! Je krijgt bij de Melderse Examenfuif bij binnenkomst 12 consumptiebonnen voor niks! In plaats van apart consumptiebonnen te moeten aanschaffen, vindt de vergunningsverlener het tóch goed om een all-in-prijs te handhaven. Hierdoor hoeven we geen dubbeltje te vragen voor een biertje, maar geven we jullie bij binnenkomst 12 bonnen waarvoor je een biertje of een wijntje kunt halen. Fris is gewoon weer gratis. Mocht je toch niet voldoende bonnen hebben ,dan kun je voor een euro per stuk consumpties bijkopen.

De voorverkoop voor dit tentfeest verloopt voorspoedig, dus haal snel je kaartje want op = op! We verwachten dit jaar in de voorverkoop alle kaartjes te verkopen. De kaarten kosten €16,- v.v.k. en als er dan nog kaarten over zijn, betaal je hier €18,- voor aan de dagkassa. De kaartjes worden verkocht bij IJssalon Passi in  Horst & Café ’t Tunneke in Melderslo.

Na ‘Doe een wens’ en ‘Ride for duchenne’ zal dit jaar geld worden ingezameld voor stichting Salto Adelante. Rob Surminski, één van de commissieleden van de fuif, vertrekt 22 augustus naar Nicaragua om daar acht weken in de hoofdstad (Managua) in een krottenwijk docenten te coachen op het gebied van vakdidactiek. Dit jaar zal ‘de emmer’ rond gaan voor dit goede doel. Dus ben gul en doneer ‘die ene euro’ die je bespaart op het drankbeleid aan dit goede doel! voor meer info: www.saltoadelante.com


Voorverkoop start op 6 juni. Bier en wijn 10 cent, fris gratis!!

Uitgegeven: zaterdag 04 juni 2011 om 17:30

De commissie is hard bezig met alle voorbereidingen en vanaf nu kun ook jij je gaan voorbereiden! De kaartverkoop start namelijk op 6 juni!!. De kaarten zijn te koop bij Café 't Tunneke in Melderslo en bij Ijssalon Passi in Horst. De kaarten kosten 16 euro in de voorverkoop en 18 euro aan de dagkassa (als het dan nog niet uitverkocht is)

Dit jaar is er weer een wijziging in het drankbeleid van de gemeente. Dit betekent dat er geen alcoholische consumpties meer verkocht mogen worden bij de entree prijs. De organisatie heeft daarom besloten dat een consumptie voor bier en wijn 10 cent gaat kosten. Dit geldt echter niet voor het fris, deze blijft gratis. De gardarobe is ook gratis! Voor de flyer van de Melderse examenfuif zie: Programma.


Programma Melderse examenfuif 2011

Uitgegeven: dinsdag 17 mei 2011 om 20:15

De dagen worden weer langer en de temperaturen stijgen weer. Ook zitten de examenkandidaten deze weken te zweten op hun eindexamen. Dit kan maar één ding betekenen: De Melderse Examenfuif komt er weer aan. Over minder dan 2 maanden, op vrijdag 8 juli is het weer zover.

En daarom is het nu de hoogste tijd om het muzikale programma van deze avond bekend te maken:

Na o.a. Random, Rattlesnake Shake en Schandalica zal de Lottumse band 30 past 7 dit jaar voor de livemuziek zorgen. De  DJ die dit jaar aan de draaitafels staat is The D.Y.P.

Voor meer informatie over deze bands, zie Dj's & band


Eerste informatie Melderse examenfuif 2011

Uitgegeven: woensdag 02 februari 2011 om 20:10

Zoals gewoonlijk zal de Melderse Examenfuif ook dit jaar weer in het tweede weekend van juli vallen. Vrijdag 8 juli zullen vriendengroepen vanuit alle dorpskernen van Horst aan de Maas weer richting Melderslo fietsen om te vieren dat de examens erop zitten en de vakantie kan beginnen. De organisatie is al begonnen met de eerste voorbereidingen en zodra er nieuws is zal dat hier op de website worden vermeld.

Vanaf 20.30 uur zal het feest beginnen en om 01.00 uur zal de organisatie stoppen met het verschenken van alcohol. Je kunt dan nog wel een glaasje fris krijgen, maar de muziek en het feest is dan wel afgelopen.

Zodra de kaartverkoop start, zal dat via de lokale pers bekend worden gemaakt. Afgelopen jaar waren er nog slechts 60 van de 1000 kaarten over voor de dagkassa. Dit jaar zal de kans groot zijn dat er in de voorverkoop alle kaarten al worden verkocht. Zorg dus dat je op tijd naar één van de voorverkoopadressen gaat.
De voorverkoop sluit donderdag 7 juli om 22.00 uur.

Voor 2011 hebben we nog geen dj en nog geen band vastgezet. Lijkt het jou of je band leuk om op onze fuif muziek te maken en denk je dat jij het aankunt? Stuur dan een e-mail naar het adres onder het kopje "contact"

Er zal in 2012 weer een beachvolleybaltoernooi worden georganiseerd. In 2011 organiseert volleybalclub Olsredlem haar Jan-en-allemantoernooi.


Nieuws Archief

Uitgegeven: Woensdag 02 februari 2011 20:15

Voor het nieuws van voorgaande jaren:

Nieuws 2010, klik hier

Nieuws 2009, klik hier

Nieuws 2008, klik hier

Nieuws 2007, klik hier

Nieuws 2006, klik hier