Nieuws

Melderse Examenfuif goed verlopen

Uitgegeven: woensdag 14 juli 2010 om 10:30

De Foto's van de examenfuif, het beachvolleybal toernooi en het dorpsfeest staan nu online.

De Melderse examenfuif 2010 is weer goed verlopen. Het was voor het tweede jaar op rij uitverkocht. Gelukkig is het de hele avond droog gebleven en het was warm, heel warm. Iedereen bleef het grootste deel van de avond buiten staan. In de tent was het een stuk rustiger, maar het was er toch een feest toen de Banana Pancakes met hun optreden bezig waren.

De KPJ wil alle vrijwilligers, buurtbewoners, sponsoren en iedereen die ook maar zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan de fuif bedanken.


Opbrengst let's ride for Duchenne

Uitgegeven: woensdag 14 juli 2010 om 10:30

Dit jaar waren de jongens van ‘Let’s ride for duchenne’ aanwezig om hun goede doel te promoten. Er is een bedrag opgehaald van 230 euro. De organisatie van de examenfuif rondt dit bedrag af naar 350 euro. Dit jaar waren de jongens van ‘Let’s ride for duchenne’ aanwezig om hun goede doel te promoten. De drie jongens hebben een teamleider met de ziekte van duchenne. Cyrill Theeuwen is een jongen van 12 jaar die graag mee wil helpen om de jongens van let’s ride for duchenne te laten knallen. Voor meer info: www.letsrideforduchenne.nl

 

 

 


Melderse Examenfuif nadert snel

Uitgegeven: donderdag 08 juli 2010 om 21:00

Morgen is het dan zover: De Melderse Examenfuif 2010. De hele week wordt er al hard gewerkt op de st. Odastraat om de wei weer om te toveren in een mooi feest terrein.

Het belooft morgen schitterend weer te worden, met hoge temperaturen. Ideale omstandigheden om 's avonds lekker van het weer te genieten met je vrienden bij de Melderse Examenfuif. Heb je nog geen kaarten, wees er dan snel bij. De voor verkoop loopt heel goed. En houd er rekening mee: Vol = Vol.

Hopelijk zien we jullie vrijdag avond op de Melderse Examenfuif.


Programma Melderse examenfuif 2010 bekend

Uitgegeven: woensdag 19 mei 2010 om 21:30

Ook dit jaar zal de examenfuif weer optredens van het hoogste niveau met zich meebrengen. Met als band de Banana Pancakes en als DJ, DJ Maik Cox belooft de Melderse Examenfuif weer een groot feest te worden. Ken je de band of de DJ nog niet of wil je meer over hen te weten komen, kijk dan onder het kopje Dj’s & Bands voor meer informatie.

 

 


Aangepast drank beleid op Examenfuif 2010

Uitgegeven: woensdag 19 mei 2010 om 21:30

Helaas hebben wij vanuit de gemeente te horen gekregen dat vanaf dit kalenderjaar bij evenementen zoals de ‘Melderse Examenfuif’ niet meer een drankbeleid toegepast mag worden, waarbij voor een bepaalde entreeprijs, onbeperkt alcoholische dranken gedronken kunnen worden. Om van de Examenfuif desondanks weer een groot feest te maken zijn we, in goede samenwerking met de gemeente, op zoek gegaan naar een goed alternatief en hierbij wordt het gebruik van consumptiebonnen een vereiste. Het nieuwe drankbeleid zoals dat bij de Melderse Examenfuif 2010 uitgevoerd zal worden houdt in dat de bezoeker voor een entreeprijs van €16,- (dagkassa €18,-) bij binnenkomst 12 consumptiebonnen krijgt. Deze bonnen hoeven alleen ingeleverd te worden bij het halen van bier of wijn. Alle non-alcoholische dranken zullen de gehele avond zonder bonnen te verkrijgen zijn. Door de bezoekers kunnen gedurende het gehele evenement bij de bonnenkassa extra consumptiebonnen voor de prijs van €1,- per stuk aangeschaft worden. De consumptiebonnen zullen niet in te leveren zijn. We hopen met dit drankbeleid van de Examenfuif, net als andere jaren, een doorslaand succes te maken!


Datum Melderse examenfuif 2010 bekend

Uitgegeven: woensdag 7 april 2010 om 20:30

Ook dit jaar is er weer een Melderse Examenfuif. Deze wordt gehouden op vrijdag 9 juli. Dus houd deze avond vrij in je agenda!!

Meer informatie volgt via:

www.kpjmelderslo.nl/examenfuif.

Tot 9 juli!!


Nieuws Archief

Uitgegeven: Woensdag 07 april 2010 20:13

Voor het nieuws van voorgaande jaren:

Nieuws 2009, klik hier

Nieuws 2008, klik hier

Nieuws 2007, klik hier

Nieuws 2006, klik hier