Nieuws

Opbrengst duchenne heroes 2009: 1.015.000 euro!

Uitgegeven: Dinsdag 27 novmeber 2009 16:30

Zaterdagmiddag 19 september arriveerden alle Duchenne Heroes na een loodzware 7-daagse mountainbike tocht heelhuids in Nijmegen. Een enorme groep vrienden, bekenden en Duchenne families vormden een erehaag in park Brakkenstein waardoor deze helden hun laatste meters afleggen, aangemoedigd door spreekstalmeester ‘Gemma Glitter’. Onder luid applaus wordt de opbrengst van Duchenne Heroes 2009 bekendgemaakt: 1.015.000 euro! Een fantastische bijdrage aan het onderzoek naar een genezing voor Duchenne. KPJ Melderslo haalde tijdens de examenfuif geld op en vulde het bedrag aan tot 500 euro! De KPJ bedankt iedereen voor zijn vrijwillige bijdrage. Foto's van deze tocht op www.duchenne.nl en www.guidomarijn.nl


Foto's examenfuif online

Uitgegeven: Maandag 20 juli 2009 15:00

De foto's zijn uitgesorteerd, gedraaid en bekeken en staan dan nu eindelijk online. Ze geven een goed beeld van de sfeer die er was. Ook zijn er wat foto's geplaatst van het opbouwen. De foto's zijn terug te vinden onder het kopje foto's en dan 2009. Hopelijk allemaal tot volgend jaar.

 

 


Foto's examenfuif binnenkort online

Uitgegeven: Zondag 12 juli 2009 17:50

De Melderse examenfuif is weer heel goed bezocht dit jaar. Zo goed zelfs dat om 22:15 de dagkassa gesloten moest worden omdat we aan ons maximaal aantal bezoekers waren gekomen. Dit hebben we nog niet eerder meegemaakt. Het weer werkte goed mee, want het bleef droog. Het was wel wat frisjes, maar hoe later op de avond, hoe minder je hier van voelt. KPJ Melderslo wil dan ook alle bezoekers bedanken voor een geweldige avond.

De foto's worden nu verwerkt en zijn binnenkort op deze website terug te vinden. Houd het dus in de gaten!!


Bewaakte garderobe aanwezig op Examenfuif!

Uitgegeven: Dinsdag 30 juni 2009 23:35

Dit jaar zal er voor het eerst een bewaakte garderobe aanwezig zijn tijdens de Melderse examenfuif. Er is dus de mogelijkheid tot het veilig neerhangen van kledingstukken en accessoires. De kosten voor de garderobe bedragen 1 euro per kledingstuk/accessoire. De garderobe is op eigen risico.

 

 

 


Complete programma Melderse Examenfuif bekend

Uitgegeven: Woensdag 17 juni 2009 21:15

Met de bekendmaking van Schandalica als band voor de Melderse Examenfuif is het hele programma bekend. Informatie over deze band is te vinden onder het kopje bands. Het belooft in ieder geval een feest te worden!!!

De kortingsactie voor Havo5 en VWO6 examen kandidaten geldt niet meer. Kaarten zijn alleen nog maar in de voorverkoop te krijgen voor 14 euro bij ijssalon Passi in Horst en café 't Tunneke in Melderslo. Klik op de kleine poster hiernaast om hem in vol formaat te zien.


3 juni laatste mogelijkheid voor korting Havo5 en VWO6

Uitgegeven: Maandag 25 mei 2009 20:15

Maandag 18 mei zijn er op de parkeerplaats van het Dendron College ruim 40 kaartjes verkocht. Omdat niet iedereen op de hoogte was van de kortingsmogelijkheid voor havisten en vwo’ers , willen we nog  een mogelijkheid  bieden voor deze groep jongeren om kaartjes te kopen voor slechts tien euro. Woensdag 3 juni van 15.00 tot 17.00 uur zullen er weer kaartjes worden verkocht. Je gegevens worden gecontroleerd. Dit is de laatste mogelijkheid.

 


DJ Maik Cox. draait op de Melderse Examenfuif 2009

Uitgegeven: Maandag 25 mei 2009 20:15

DJ Maik Cox draait dit jaar op de Melderse Examenfuif. Na o.a. dj Basz en Tack-it is het nu de taak aan Maik om te zorgen voor de muzikale omlijsting. Maik draait onder de naam ‘Mickey C’ house. Hij stond afgelopen jaar o.a. op Alcatrazz, maar bij de examenfuif zal hij het iets rustiger aan doen.

 

 

 


Start voorverkoop Melderse Examenfuif

Uitgegeven: Maandag 25 mei 2009 20:15

Woensdag 3 juni start de voorverkoop van de examenfuif. Via deze site kun je kaartjes bestellen.  Ook bij café ’t Tunneke en IJssalon liggen de kaartjes te wachten. In de voorverkoop kosten de kaartjes 14 euro. Mocht je gewoon die avond besluiten naar de fuif te gaan, kost een kaartje 16 euro.
De voorverkoop eindigt twee dagen voor aanvang van de fuif. Woensdag 8 juli zul je voor het laatst een kaartje voor 14 euro kunnen kopen.

http://www.passi.nu/
http://www.cafetunneke.nl/


Melderse Examenfuif ook te vinden op Hyves

Uitgegeven: Maandag 25 mei 2009 20:15

Twee meiden die vorig jaar eindexamenfuifkandidaten waren, houden een Hyves bij. Wordt lid en zorg dat je niks mist!                                www.melderseexamenfuif.hyves.nl

 

 

 

 


Voorverkoop havo- en vwo-examenkandidaten van het Dendron College

Uitgegeven: Maandag 11 mei 2009 19:30

KPJ Melderslo organiseert voor de zesde keer de Melderse examenfuif, die plaatsvindt op vrijdag 10 juli. Dit jaar heeft het Dendron College de diploma-uitreiking op deze avond geplaatst. Daarom krijgen havo- en vwo-examenkandidaten van het Dendron College korting. Op 18 mei kunnen zij van 11.00 tot 13.30 uur op de parkeerplaats van het Dendron College kaartjes kopen voor slechts 10 euro. Persoonsgegevens worden gecontroleerd. Voor overigen is de voorverkoop 14 euro en de verkoop aan de deur 16 euro, inclusief drinken. Leeftijd: vanaf 16 jaar.


Datum Examenfuif 2009 bekend!

Uitgegeven: Zaterdag 25 april 2009 19:00

Net zoals de afgelopen jaren zal de Melderse Examenfuif dit jaar op de tweede vrijdag van Juli vallen. Het is dit jaar 10 juli. De organisatie is al weken bezig met de voorbereiding en ook dit jaar belooft het een groot feest te worden. De organiserende examenkandidaten van Melderslo gaan een leuk feestje neer zetten deze editie.
Dit jaar is het voor het eerst dat het Dendron College op deze datum haar diploma-uitreiking houdt van de havo- en vwo-klassen. Met korting kunnen de havo- en vwo-examenkandidaten van het Dendron college na afloop van de uitreiking naar Melderslo komen.

KOSTEN
Voorverkoop 14,-
Verkoop aan de deur 16,-
Voorverkoop examenkandidaten havo&vwo 10,-

Dit jaar zal er geen Beach volleybal toernooi plaats vinden: Alle sportieve mensen mogen hun krachten sparen tot het volgend jaar.


Nieuws Archief

Uitgegeven: Woensdag 26 maart 2008 20:13

Voor het nieuws van voorgaande jaren:

Nieuws 2008, klik hier

Nieuws 2007, klik hier

Nieuws 2006, klik hier