Nieuws

Foto's examenfuif online!

Uitgegeven: Maandag 14 juli 2008 19:00

De Melderse examenfuif is weer voorbij. Het was een zeer geslaagd feest. Het weer was in het begin niet best maar gelukkig was er een grote tent waar iedereen in kon. Later klaarde het weer helemaal op. Iedereen die mee heeft geholpen met opbouwen, afbreken en werken op de avond willen we nog een keer bedanken inclusief iedereen die aanwezig was voor de goede sfeer. Tijdens het feest zijn foto's gemaakt. Deze zijn te vinden onder het kopje foto's. Er staan tevens foto's online van het beachvolley toernooi en het dorpsfeest van zaterdag.


Rookverbod

Uitgegeven: Woensdag 7 juli 2008 18:30

Naast het streng controleren op leeftijd zal er dit jaar ook een rookverbod gelden in de tent. Iedereen heeft wel gehoord van horeca rookvrij en helaas zal de KPJ dit ook moeten handhaven. Meer info over het rookverbod kun je vinden op horecarookvrij.nl. Er mag dus niet gerookt worden IN de tent maar wel uiteraard mag er wel op het buitenterrein gerookt worden. Er zal ook gecontroleerd worden op roken in de tent dus doe dit even netjes buiten aub.

 


Grote Tent

Uitgegeven: Woensdag 7 juli 2008 18:29

Dit jaar is er tijdens Melderse examenfuif een extra grote tent. Mocht het dus per ongeluk slecht weer zijn dan is er voldoende plek in de tent. Uiteraard is er ook genoeg buitenterrein om eventueel van het zonnetje te genieten als dat er door komt. De kaartverkoop is alweer in volle gang. De kaartjes in voorverkoop kosten slechts €14,- dus zorg dat je er bij bent. Voorverkoop vindt plaats bij Ijssalon Passie in Horst en Café 't Tunneke Melderslo.

 


Legitimatie Verplicht!

Uitgegeven: Woensdag 25 juni 2008 23:55

De minimum leeftijd voor toegang tot de examenfuif is 16 jaar. Dit jaar wordt hier streng op gecontroleerd. Heb je geen geldig legitimatiebewijs meegenomen dan krijg je geen toegang tot de examenfuif, ook al heb je al een kaartje gekocht bij één van de verkooppunten. Dit geld ook als je ruim ouder bent als 16. Neem je ID dus mee om problemen te voorkomen. Ook voor bekenden wordt geen uitzondering gemaakt.

 


Rattlesnake Shake & DJ-Tack it!

Uitgegeven: Donderdag 29 mei 2008 20:45

Rattlesnake Shake & DJ-Tack it, dat zijn de namen van de Melderse examenfuif 2008. Rattlesnake Shake is onlangs als winnaar bekroond bij de 'Dommelsch Clash of the Cover Bands'. Ze hebben onlangs in Paradiso en op het leidsche plein in Amsterdam gespeeld. Verder zijn ze te gast geweest in het 3FM programma 'Stenders Eetvermaak'. Deze top-band staat dit jaar live op de Melderse examenfuif. Daarnaast hebben we in de pauzes Top 40 muziek van DJ Tack-it. Deze DJ uit de Meterik zal de avond verder invullen met sfeervolle muziek.


Programma Examenfuif 2008

Uitgegeven: Donderdag 29 mei 2008 20:30

Dit jaar heeft de Melderse examenfuif een volwassen programma. Niets minder als de populaire band Rattlesnake Shake zal aanwezig zijn als hoofdact. De avond zal aangevuld worden met muziek van de regionaal bekende DJ Tack-it. Naast een goed programma maken we dit jaar gebruik van een grote tent voor als het weer tegen zou zitten. De examenfuif begint om 20.00 uur. Binnenkort start de voorverkoop van kaarten, kaarten in de voorverkoop kosten net als voorgaande jaren € 14,-. Houdt deze website dus in de gaten voor meer informatie.


Datum Examenfuif 2008 bekend!

Uitgegeven: Woensdag 26 maart 2008 20:15

De Melderse examenfuif wordt dit jaar gehouden op vrijdag 11 juli. Op 12 juli organiseerd de KPJ een beachvolley toernooi met aansluitend een dorpsfeest. Binnenkort zal er meer informatie gepubliceerdworden op de site.

 

 

 

 


Nieuws Archief

Uitgegeven: Woensdag 26 maart 2008 20:13

Voor het nieuws van voorgaande jaren:

Nieuws 2007, klik hier

Nieuws 2006, klik hier