Nieuws

Foto's examenfuif online!

Uitgegeven: Zondag 8 juli 2007 14:00

De Melderse examenfuif is weer voorbij. Het was een zeer geslaagd feest. Ondanks het kleine beetje regen en de koude wind is alles perfect verlopen. Iedereen die mee heeft geholpen met opbouwen, afbreken en werken op de avond willen we nog een keer bedanken inclusief iedereen die aanwezig was voor de goede sfeer. Bij een goed feest horen natuurlijk foto's. Er zijn door 2 personen foto's gemaakt op deze avond. Deze zijn te vinden onder het kopje foto's.

 


Sleutels Gevonden / Verloren

Uitgegeven: Zondag 8 juli 2007 14:00

Tijdens de Melderse examenfuif is een fietsensleutel gevonden. Het betreft een fietsensleutel met daaraan een bob hangertje wat is bewerkt tot een scheldwoord. Let op, het is NIET de sleutelbos van de foto. Is het jou sleutel en wil je hem terug neem dan contact op met KPJ Melderslo per e-mail.

Tevens is er een sleutel verloren. Het is een fietsensleutel met daaraan een hanger met 2 bolletjes met vloeistof erin. Heb je deze sleutel gevonden neem dan ook contact op.

Als laatste is er een legerjack gevonden. Is deze van jou neem wederom contact op met KPJ Melderslo.


Informatie Examenfuif 2007!

Uitgegeven: Vrijdag 22 juni 2007 11:00

Hier volgt wat extra informatie omtrend de examenfuif op 6 juli:

De examenfuif begint om 20.00 uur. Bij de entreeprijs is drank inbegrepen. De locatie is op de Sint Odastraat Melderslo. De exacte locatie is te vinden onder het knopje route. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. De kaarverkoop via internet eindigt op woensdag 4 juli. De kaarverkoop bij de voorverkoop adressen zal tot donderdag 5 juli plaats vinden. Wil je dus nog profiteren van de 2 euro korting koop dan snel een kaartje bij één van de voorverkoopadressen.


Kaartverkoop Examenfuif gestart!

Uitgegeven: Vrijdag 8 juni 2007 12:00

De kaartverkoop had wat vertraging opgelopen maar eindelijk is het zover. De kaartverkoop is gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Ijssalon Passi in Horst, Café 't Tunneke in Melderslo en via onze website www.kpjmelderslo.nl/examenfuif. Kaarten kosten hetzelfde als vorig jaar. € 14,- in de voorverkoop en € 16,- bij de dagkassa, uiteraard is de drank inbegrepen bij de prijs. Koop dus als je slim bent je kaartje van tevoren.

 

 

 


Datum Examenfuif 2007 bekend!

Uitgegeven: Dinsdag 15 mei 2007 21:00

De Melderse examenfuif zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 6 juli. Net als vorig jaar zal dit jaar Dj Basz weer zijn kunsten vertonen. Als band hebben we dit jaar De Schmucks gekozen. Binnekort komt er meer informatie over de smucks op deze site. Ook zal de voorverkoop zo snel mogelijk van start gaan. Via deze site is het wel al mogelijk kaarten te bestellen. De site is in ieder geval zo ver mogelijk bijgewerkt.

 

 

 


Nieuws Archief

Uitgegeven: Dinsdag 15 mei 2007 20:53

Voor het nieuws van voorgaande jaren:

Nieuws 2006, klik hier