Nieuws

Nieuwe foto's Examenfuif 2006 en nieuwe Muziek

Uitgegeven: Dinsdag 5 september 2006 17:00

Eindelijk is het weer zover, een nieuwe site update. De foto's van de examenfuif die Jeroen S heeft geknipt staan erop. Bovendien staat er nieuwe muziek op de site. Ik hoop dat jullie er blij mee zijn. Op deze site komt voorlopig geen update meer, op de kpj site zullen nog wel nieuwe updates verschijnen. Tot volgend jaar.

 

 

 


Foto's Examenfuif, Beachvolley en dorpsfeest online!

Uitgegeven: Maandag 10 juli 2006 15:44

De examenfuif is nog maar net afgelopen en de foto's staan al online. Het was weer een geweldige avond waarbij alles goed was geregeld. Koud bier, goed weer, voldoende toiletten, veel gezellige mensen en natuurlijk een goede sfeer. Alle ingrediënten voor een geslaagd feestje. We hebben geprobeerd zo veel mogelijk foto's online te zetten dus misschien sta jij er ook wel tussen!

Op zaterdag was het beachvolleytoernooi. Dit was net als de examenfuif tot in de puntjes verzorgt. Er deden maar liefst 24 teams mee. Het team "weej wille ozze beker terug" heeft het toernooi gewonnen. Alleen de teamnaam snapten we niet toen we met opruimen zondags hun gewonnen beker nog tegen kwamen. Later begrepen we het pas toen krotje kwam en zei: ..... je raad het al. Na het beachvolley was er aansluitend het dorpsfeest met onder andere de Cornetto's, DJ's disco Frank en DJeroen en gastoptredens van verschillende BM'ers. Van deze avond zijn natuurlijk ook mooie foto's te bezichtigen


Online Kaartverkoop examenfuif gestart

Uitgegeven: Maandag 18 juni 2006 12:17

Vanaf vandaag is het mogelijk om online kaarten te bestellen voor de examenfuif. Kaarten in de voorverkoop kosten 14 euro per stuk en kunnen online besteld worden vanaf 5 stuks. Kaarten aan de dagkassa kosten 16 euro per stuk, dus een korting van 2 euro!! Alle prijzen zijn inclusief consumpties. Online kaarten kunnen tot uiterlijk woensdag 5 juli worden besteld. Kaarten bij de voorverkooppunten (Ijssalon Passie in Horst en Café 't Tunneke Melderslo) kunnen tot vrijdag 7 juli gekocht worden. Dus bestel of koop nu snel kaarten!


Informatie update Examenfuif

Uitgegeven: Woensdag 14 juni 2006 20:08

Na het warme weer weer een dag verkoeling. Natuurlijk een mooie tijd om wat nieuwe informatie op de site zetten. Er zijn verschillende dingen bijgekomen. Zo is er een nieuwe link beachvolley. Hier komt binnenkort informatie omtrend het beachvolley tournooi. Er staat nieuwe muziek op de site. Tevens kan ik vermelden dat de muziek op www.kpjmelderslo.nl is verwijdert. Er zijn ook nog wat problemen omtrend het nieuwe forum. de hoogte van het scherm klopt niet, daar ben ik me van bewust. Ik heb de hoogte weer iets vergroot en nu maar afwachten of het genoeg is. Maar het allerbelangrijkste nieuws is informatie omtrend de bands. Onder de link bands kunt u informatie vinden over DJ Basz en de band Random. Tevens kunt u bij de link route de locatie van het feestterein vinden. Binnenkort zal de online-kaartverkoop beginnen, een bezoekersteller zal verschijnen en er zal misschien nog meer informatie komen omtrend de examenfuif.


Programma Examenfuif bekend.

Uitgegeven: Woensdag 7 juni 2006 18:15

Eindelijk is het dan zover. Het programma van de examenfuif is bekend. De kosten in de voorverkoop zijn € 14,- en aan de dagkassa € 16,-. Dit is natuurlijk inclusief drank. Kaarten in de voorverkoop zijn te verkrijgen bij ijssalon 'passi' (horst), 'café 't tunneke' (melderslo) en binnenkort via deze site. Met namen als Dj Basz en Random beloofd het weer een groot spectacel te worden. Onder de link programma kun je onze poster downloaden en bekijken. Binnnekort zal er meer informatie over het programma op deze site komen.

 

 

 

 


Nieuwe website examenfuif en KPJ feesten gelanceerd!

Uitgegeven: Vrijdag 2 juni 2006 16:13

Inmiddels zijn we al weer enkele weken bezig met het creëren van de nieuwe site. Eindelijk is het dan zover, de layout van de examenfuif en KPJ feesten is klaar. Alleen alle informatie moet er nog op gezet worden. Dit kan nog een tijdje duren. Je kunt de links wel al aan klikken maar ze werken nog niet. We hebben op de nieuwe site een nieuw forum, zonder al die vervelende popups en we hebben een poll...eindelijk hè! Ik hoop dat jullie de nieuwe site allemaal mooi vinden. Rechts kun je de oude site nog aanschouwen en voorlopig ook nog via www.kpjmelderslo.nl. Ik probeer zo snel mogelijk informatie op deze site te zetten en ik probeer ook de rode site van de kpj zo snel mogelijk af te hebben. Deze is te bezichten via de link KPJ Melderslo in het menu op deze site. Mocht er iemand nog leuke ideeën of veranderingen hebben dan kunnen deze doorgegeven worden bij Mark Wijnen.